Beveiligingsinstallaties

Beperk schade tot een maximum met beveiligingsinstallaties

Brandbeveiliging

Groshart Beveiligingstechniek B.V. is Gecertificeerd door DEKRA voor eisen gesteld in CCV- certificatieschema Leveren, Installeren en Onderhouden van Brandmeldinstallaties. Onze missie is om de veiligheid van onze klanten te waarborgen en hen te beschermen tegen brandgevaar. Wij bieden een breed scala aan producten en diensten, waaronder het Leveren, installeren en onderhouden van brandmeldinstallaties en leveren en onderhouden van de Noodverlichting. Ons team bestaat uit ervaren en gecertificeerde personeel dat streven naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Wij werken nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan hun specifieke behoeften en budget. Groshart staat bekend om zijn betrouwbaarheid, deskundigheid en snelle respons. Wij streven ernaar om een langdurige relatie op te bouwen met onze klanten, waarbij wij hen blijven ondersteunen en adviseren op het gebied van brandveiligheid. Kortom, Groshart is uw partner voor brandbeveiligingsbehoeften. Wij zorgen ervoor dat uw pand en uw medewerkers optimaal beschermd zijn tegen brandgevaar, zodat u met een gerust hart kunt werken en wonen.

Groshart Beveiligingstechniek B.V. is een zelfstandig opererende onderneming in nauwe samenwerking met Groshart Elektrotechniek B.V.

Beveiligingsoplossingen

Het is erg belangrijk om bedrijfspanden tegen inbraak te beveiligen. Groshart is het adres voor:

  • Inbraakbeveiligingssystemen;
  • Camerabewaking;
  • Toegangscontrole;
  • Terreinbeveiliging;
  • Deur-video-intercom.

Groshart Elektrotechniek B.V. heeft voor elke organisatie het juiste advies over welk systeem bij het bedrijfspand past. Wij geven hierbij altijd een vrijblijvend advies voor een beveiligingsplan.

Ondervind uw bedrijf problemen? Bel direct met onze 24-uurs servicelijn.

088 3355800