Over ons

De kernwaarden van Groshart

Duurzaamheid

Groshart staat voor duurzaamheid

Wij zijn binnen het werk steeds meer bezig met het verduurzamen van panden. Van ledverlichting tot aan laadpalen voor elektrische auto’s, maar ook de duurzame inzetbaarheid van ons personeel vinden we erg belangrijk. Groshart heeft een hele fijne groep medewerkers die altijd voor elkaar en voor het werk klaarstaan. Dat komt niet vanzelf; wij investeren bewust in ons personeel. Wij bieden ons personeel geregeld trainingen, cursussen en opleidingen aan, zodat zij zich kunnen blijven ontwikkelen. Bovendien luisteren wij goed naar ze waar het gaat over geestelijke en lichamelijke gezondheid. Het welzijn van onze werknemer is voor ons een prioriteit! En dat loont zich al jaren; 80% van ons personeel werkt namelijk al jaren voor Groshart en is, naar eigen zeggen, zeker niet van plan om weg te gaan.

Deskundigheid:

Zoals eerder genoemd wordt al het personeel van Groshart met grote regelmaat getraind en opgeleid. Niet alleen om de nieuwste ontwikkelingen op de voet te volgen, maar ook om hun huidige kennis op peil te houden. Wij hebben verschillende specialisten binnen ons bedrijf op het gebied van bijvoorbeeld elektrotechnische installaties, brandveiligheidsinstallaties, laadinstallaties, PV-installaties en beveiligingsinstallaties.

Betrouwbaarheid

Bij Groshart staat betrouwbaarheid hoog op de prioriteitenlijst.

Niet alleen op onze expertise, maar ook op het simpele feit dat gemaakte afspraken na worden gekomen. Medewerkers van Groshart zijn op afgesproken tijden aanwezig, hebben een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en doen wat vooraf is afgesproken en overleggen indien nog met de opdrachtgevers.

Kwaliteit & Certificeringen

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en is de basis van ons handelen

Groshart staat voor kwaliteit. Wij doen er dan ook alles aan om de kwaliteit van onze dienstverlening en producten te borgen. Door de jaren heen hebben wij daarom altijd de benodigde kwaliteits- en productcertificaten

Betrokkenheid

Groshart is betrokken bij personeel, het werk, de ontwikkelingen en bij de opdrachtgever.

Er zijn altijd veel en vooral verschillende belangen die hierin meespelen, maar Groshart weet er keer op keer weer in te slagen om te zorgen dat de betrokkenheid bij alle partijen zo wordt gevoeld en gezien. Door veel betrokkenheid te tonen bij het personeel zorgen we voor een vast personeelsbestand. Dit werkt prettig voor ons, maar is ook voor de opdrachtgevers een grote pré. De betrokkenheid bij het werk en de ontwikkelingen hieromtrent zorgen ervoor dat wij precies weten wat er waar nodig is om de projecten goed af te ronden en wij de juiste keuzes kunnen maken in materialen en methoden om het werk uit te voeren.

Recensies

“Goed opgeleid personeel, meedenken en samenwerking met de gemeente zijn de belangrijkste pijlers in de samenwerking tussen de gemeente en Groshart.”
HERMAN BARENDRECHT
Gemeente Albrandswaard
“Vaste storingsmonteurs met verstand van zaken die 24/7 bereikbaar zijn, dat is voor de gemeente zeer waardevol en kenmerkt de dienstverlening van Groshart.”
WILLEM DE WINTER
Gemeente Rotterdam 'Parkeervoorzieningen'
“De gemeente Rotterdam ziet een duidelijke meerwaarde in de samenwerking met lokale en regionale ondernemers.”
HENK SCHLOSSER
Gemeente Rotterdam ‘Kantoorpanden’
“Ik heb de tijd nog meegemaakt dat de samenwerking op de achterkant van een sigarendoos werd afgetikt en er veel op basis van wederzijds vertrouwen werd gewerkt.”
BERT MEININGER
Amvest Vastgoed
Vorige slide
Volgende slide

Vindingrijkheid

Er is altijd een oplossing

Ook in situaties waarin geen directe voor de hand liggende oplossing mogelijk is, zal Groshart altijd dat stapje extra zetten om te zorgen dat er een passende en juiste oplossing wordt gevonden. Dankzij ons breed opgeleide personeel met uiteenlopende specialiteiten kunnen we vanuit verschillende oogpunten situaties bekijken en hebben we geen last van tunnelvisie.